Skriv til Post Produktion

form_buton

Vælg mellem 80 forskellige redigeringssuiter

Studios har et af Danmarks største post produktionshuse med ca. 80 redigeringssuiter, herunder Final Cut og Avid. Vores medarbejdere er uddannede og certificerede i Avid og vi tilbyder en bred og mangfoldig vifte af services: speak, color-grading, ProTools, uploading, digitalisering / batchning, transcoding, kopiering og meget andet.

Alle suiter er udstyret med det nyeste hardware og seneste software, hvilket giver den kraft og fleksibilitet, der behøves for at opfylde de mest krævende og kreative udfordringer. Suiterne trækker bl.a. på store shared storage-servere, er alle udstyret med 25” OLED HD-monitorer samt måleudstyr til loudness check og color-grading. 

Endvidere tilbyder vi redigeringssystemer og support ud af huset.

Til priser fra 260 kr. Pr. dag for f. Eks. En Imac eller HP bærbar workstation installeret med Avid Media Composer software.

Fra optagelse til redigering på få minutter
Hvis du er på udkig efter et effektivt workflow, tilbyder vi at overføre videomaterialet direkte fra vores studier til vores shared storage-servere eller flytbare disk-arrays. Det betyder, at du sparer tid på ingest, transcoding og lignende, og ved hjælp af EVS IP-Director kan optagelserne logges live, hvorved alt materiale er klart til redigering umiddelbart efter endt optagelse.

Snowman Productions nød godt af dette i forbindelse med optagelserne til 24 programmer af underholdningsprogrammet Min Mand Kan til Danmark, Sverige og Norge – hvor udfordringen var en stram tidsplan.

Hos Studios kan du altid forvente rådgivning, der sikrer dig den hurtigste og mest lønsomme måde at gøre tingene på, så du får de bedste forhold til dine produktioner.

Ring til os og hør, hvad vi kan tilbyde dig og din produktion.

Chef for Facilities Søren Henriksen
E-mail: sohe@hdrdenmark.dk
Mobil: +45 4068 0071

Teamleder Dorthe Jacobsen
E-mail: doja@hdrdenmark.dk

Mobil: +45 2679 4145

 

 

Kontaktperson

Søren Henriksen

Afdelingschef Facilities
sohe@hdrdenmark.dk

+45 4068 0071

Dorthe Jacobsen

Teamleader Rental
doja@hdrdenmark.dk
+45 3264 6409
+45 2679 4145