Skriv til Outside Broadcast

form_buton

Den mobile produktionskontrol

Outside Broadcast, også kaldet OB-afdelingen, er dit kørende kontrolrum. Alle vores medarbejdere er topmotiverede, har mange års erfaring og er specialister inden for deres felt. Ingen opgave er for stor eller for lille, og vi tilbyder dig et OB-produkt med en misundelsesværdig track record.

Listen er lang og tæller sportsproduktioner som VM-kvalifikationskampe i fodbold og Mikkel Kesslers kampe i boksning for TV2, dækning af folketingsvalg for DR og TV2, Host Broadcaster og studieproduktion for TV2 ved næsten alle store kongelige begivenheder de seneste 10 år, inklusive bryllup i Møgeltønder, dækning af awardshows som Zulu Comedy, Danish Music Award, The Voice, Dansk Fodbold Award og mange flere. OB-vognen har også været parkeret uden for forskellige tv-studier, der den fungerer som studiekontrol for produktioner som Det Perfekte Minut og All Stars.

I 2013 leverede vi for eksempel en nøglefærdig løsning til det landsdækkende indsamlingsshow, Danmarks Indsamlingen. Opgaven inkluderede fire OB-vogne i Danmark samt et hold teknikere med et komplet fly-away-system i Rwanda, hvor hovedværterne befandt sig. Showet var det hidtil største og mest ambitiøse. Til trods for udfordringer med den afrikanske strømforsyning, der satte vores teknikere på prøve, blev resultatet en succes, vi er stolte af. 

Hele vejen igennem projektet har HDR været løsningsorienterede. Alt virkede, og jeg kan kun anbefale dem.

- Ulrik Appel Græm, produktionsleder, Danmarks Indsamlingen.

Services der gør en forskel
Vi har selv konstrueret og bygget vores OB-vogn med det nyeste udstyr, som inkluderer 16 HD kameraer. Størrelsen på vognen gør, at den er nem at parkere on location og ikke fylder for meget. Har du brug for mere end en OB-vogn, kan vi tilbyde skræddersyede fly-away-løsninger. De kan sættes op og pilles ned alle steder, og de sikrer dig det bedste udstyr til netop din produktion – også hvis den foregår i udlandet.

Vores kerneydelser består af:

  • Levering af OB-vogne, fly-away-løsninger og udstyr hertil.
  • Projektledelse.
  • Booking af komplette hold eller gennemførelse af produktioner.
  • Levering af master-kontrolrum.
  • Andre relaterede produktionsydelser. 

Kom forbi os, så viser vi gerne faciliteterne frem og drøfter, hvorledes vi kan servicere jer!

Kontaktperson

Niklas Sjöstrand

Teknisk teamleder
nisj@hdrdenmark.dk
+45 2329 1205

Corina Gabrielin

Produktionskoordinator
coga@hdrdenmark.dk
+45 2441 0026