Skriv til Studios

form_buton

Om Studios A/S


For snart 20 år siden begyndte Studios at tilbyde sine kunder facilitetsydelser inden for broadcast. Det tog for alvor fart, da vi i 1997 byggede vores studiekompleks på Amager, og siden er der kommet adskillige forretningsområder på paletten.

Studios er et datterselskab af Svenske HD Resources.

Studios er en ”One Stop Shop” og har ca. 30 fastansatte medarbejdere. Dagligt trækker vi på et kæmpe netværk bestående af branchens dygtigste freelancere inden for foto, lyd, teknik, afvikling, EVS og alle andre kerneområder, som alt i alt sikrer den høje kvalitet og kompetence, vi altid tilstræber.

I dag kan vi, som én af de eneste i Danmark, tilbyde vores kunder alle tekniske services forbundet med at lave reklame-, film- og tv-produktioner.

Kombinationen af at Studios dagligt selv anvender teknikken, og at vi bygger installationer for vores mange kunder, er ganske unik. Det gør, at vi forstår kundernes udfordringer og kender til de små detaljer, som gør den store forskel.

Vi er stolte af vores stærke og langvarige kunderelationer og tilbyder i dag: 

  • TV-STUDIER i Danmark og Norge. Vi producerer alt fra sport over interaktivt tv, drama og underholdning til Folketingets tv-kanal i Danmark.
  • OB til sport-, nyheds- og underholdningsproduktioner. Vi har erfaring med alt fra små lokale produktioner til world-wide pool feeds.
  • UDLEJNING af HD- og SD-udstyr, som inkluderer kamera, optikker, EVS servere, grip, lys og lyd til EFP, nyheder, sport og drama.
  • POST PRODUKTION i HD og SD, inkluderende compositing og color grading, både in-house og on-site med mere end 80 stationære og bærbare redigeringer.
  • SYSTEMINTEGRATION projekterer, tegner og designer små og store installationer.
  • DRIFT OG SUPPORT, som i 16 år bl.a. har stået for TV2’s Go’ Morgen og Go’ Aften Danmark i studiet på Hovedbanegården i København, og siden 2009 har vi haft ansvaret for Folketingets 24-timers tv-kanal.