Skriv til Studios

form_buton

Job hos Studios A/S-TV-teknisk projektleder


Studios A/S søger:  TV-teknisk projektleder

Studios A/S er et full-service-facilitetshus med en lang liste af ydelser inden for broadcast, reklame og film. Vi servicerer de fleste produktionshuse og broadcastere i Norden, foruden de erhvervskunder, der ønsker en innovativ og fremtidssikret medieløsning.

Vores kerneværdier bygger på forståelse for kundens slutprodukt, kombineret med fagspecifikviden om driftsikkerhed i relief til den intense innovation, der til stadighed er til stede inden for tv-produktion.

Vi tilbyder et kreativt og spændende job i en mediebranche i en rivende udvikling – Opgaverne varierer fra gang til gang, hvilket tilsikrer at vi konstant bliver udfordret i dagligdagen. Vi leverer blandt andet tekniske løsninger til DR, TV2, TV2 regioner, TV3 og en lang række af produktionsselskaberne, der leverer programmer/indhold til de danske broadcastere.

Vores arbejde er båret af vores vision om at levere og varetage alt det teknisk komplicerede ved en tv-produktion – således ” at vore kunder kan koncentrere sig om indholdet”. Som projektleder vil arbejdet derfor være en kombination af skitsering af workflow, samt egentlig projektledelse omkring teknisk opbygning- og leverance.  

 

Vi søger dig som: 

  • trives med den mangfoldige kontakt som projektledelse giver, herunder at organisere og skabe struktur.

  • har erfaring- og baggrund inden for tv-produktionsmiljøet og som er bevidst omkring de tekniske behov som tv-produktion har.

  • formår at skabe god- og ret kommunikation til alle interessenter, interne som eksterne.

  • formår at inspireres og være innovativ, men også til stadighed evner at have et fast og kontinuerligt blik på mål, økonomi og projektets behov.

 

Fagligt og praktisk, 

  • Du har et dybdegående kendskab og praktiskerfaring med broadcast udstyr og interesserer dig for den teknologiske udvikling inden for broadcast branchen.

  • Erfaring med teknisk projektledelse. Prince2 certificering er en fordel.

  • Du har en teknisk baggrund, hvor du på logisk vis kan gennemskue løsninger og på egen hånd skitsere workflow der kan bringe en tv-produktion i mål.

  • Du har et godt tag på IT, hvor brugen af word og excel falder dig naturlig. Det er en fordel også at kende til enten Visio eller Autocad.

 

Du kan formulere dig skriftligt på dansk og engelsk 

 

Du vil få arbejde i vores projektafdeling, der består af en afdelingsleder, en projektkoordinator, samt 2 andre tekniske projektledere.

Kørekort og ren straffeattest er en forudsætning. Der vil i mindre omfang være opgaver, der inkluder hverdagsnætter på hotel.

 

For yderligere information, kontakt: Kent Beier, tlf. 20420041

Ansøgningsfrist: 5. juni 2015. Ansøgninger sendes til job@studios.dk